Truca'ns ! 93 691 97 52 / 93 691 29 01 (E.S.O)

Inici


Tenim a la seva disposició una visita virtual del centre

Qui Som?

El Col·legi Montserrat és un centre d’iniciativa privada i concertat pel Departament d’Ensenyament, amb una personalitat pròpia, creat ja fa molts anys amb l’objectiu d’oferir una opció d’educació global, innovadora i arrelada a la població i a la cultura pròpia de la comunitat a la qual pertany.

Va ser fundat fa més de 50 anys per Assumpció i Montserrat Felip Ros per tal d’aportar als infants de Cerdanyola una proposta educativa àmplia i diferenciada.

Equip Docent

El treball col·lectiu de tot el professorat fa que puguem tenir un equip cohesionat que treballa de manera cooperativa i coherent i intenta  adaptar-se a les exigències educatives actuals. La combinació de la formació contínua, la pràctica i l’experiència de molts anys amb la il·lusió i la innovació que aporten les noves incorporacions fan possible una actualització sempre necessària quan parlem d’educació.

Actualitat

La voluntat de mantenir-se al dia, d’oferir les màximes possibilitats d’integració acadèmica i social a l’alumnat i d’adaptar-se als canvis tecnològics, científics i de tot tipus, que s’han produït al llarg d’aquests anys, presideixen la tasca quotidiana que es pretén fer.