Truca'ns ! 93 691 97 52 / 93 691 29 01 (E.S.O)

Activitats Complementàries


Taller d’escacs

Al cicle inicial i mitjà d’educació primària realitzem un taller setmanal d’escacs en grups reduïts i amb monitoratge especialitzat de l’Escola d’Escacs de Cerdanyola.

Taller d’informàtica

Al cicle inicial, introduïm la informàtica a l’aula a través de jocs i programes educatius. A partir de cicle mitjà d’educació primària, en grups reduïts, van a l’aula d’informàtica  i la matèria és impartida per professorat especialista.

Cooperació intercicles

L’alumnat d’ESO realitza una sèrie d’activitats per a l’alumnat d’infantil i primària. Dintre d’aquestes activitats es desenvolupen principalment les seves competències personals i socials.

Activitats de cultura popular

A l’escola volem arrelar els nostres alumnes al lloc on viuen, coneixent els orígens i costums propis. Algunes de les celebracions més importants són: Castanyada, Nadal (Pastorets…), els Tres Tombs, Carnaval, Sant Jordi, Mare de Déu de Montserrat…

Educació a través de l’art

L’escola considera molt important que tot l’alumnat participi en audicions musicals, espectacles de dansa, teatre, cinema, etc. per tal d’habituar-los a saber estar i gaudir de les diferents expressions artístiques i culturals.

Setmana del monogràfic

Cada any, tota l’escola treballa un tema monogràfic que es desenvolupa durant tot el curs, encara que els tallers més manipulatius i culturals es concentren en una setmana en la qual desenvolupen tots els continguts de les diferents àrees d’acord amb el tema que es treballa i organitzada en tallers rotatius.

Natació

Els nens i nenes de parvulari i els del cicle inicial d’educació primària assisteixen a un curset de natació en instal·lacions del poble i amb monitoratge especialitzat. Hi van acompanyats per professorat de l’escola.